دوربین تحت شبکه هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I از برند هایک ویژن دارای کیفیت 4 مگاپیکسل است که میتواند یک تصویر مطلوب و قابل قبولی را به شما تحویل دهد همچنین تصاویری با رزولوشن 1440 پیکسل را به ثبت میرساند که تصویر Full HD می باشد .
جنس بدنه این دوربین از آلومینیوم می باشد که در برابر ضربات مقاومت خوبی دارد .
دوربین شبکه هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I دارای لنز 2.8 است به این معنا که زاویه دیده بیشتری دارد ولی تصاویر را با عمق کمتری ذخیره میکند همچنین دوربین شبکه هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I از منوی چند زبانه پشتیبانی می کند و قابلیت استاندارد محافظتی ip۶۷ را دارد که در برابر آب و گرد و غبار بسیار مقاوم است.
ویژگی دیگری دوربین مداربسته ای پی هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I دارد خروجی HD و SD قابل سوییچ است به این معنا که اگر دستگاه شما قابلیت ذخیره تصاویر HD و SD داشته باشد به صورت اتوماتیک دوربین مداربسته خروجی تصویر خود را با دستگاه NVR هماهنگ می کند .
دوربین مداربسته شبکه هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I سنسور و پردازنده سیموس (cmos) استفاده میکند که باعث میشود انرژی کمتری تولید شده قیمت مناسب تر و پایین تری داشته باشد و همچنین سرعت عملکرد بالا در صف و پردازش تصاویر می شود .
برد دید درشب این دوربین 30 متر است که به راحتی تا 30 متر در تاریکی مطلق را به صورت رنگی و شفاف در اختیار شما قرار می دهد .
این دوربین در دمای محیط منفی ۴۰ درجه سانتیگراد و ۶۰ درجه سانتیگراد به خوبی عمل می کند .
دوربین تحت شبکه هایک ویژن DS-2CD2043G0-I از نوع بالت می باشد و برای محیط های بیرون بیشتر استفاده میشود به دلیل طراحی این دوربین استوانه ای شکل باعث میشود به خوبی به سقف پیچ کرد و به صورت ۳۶۰ درجه بتوان آن را با دست چرخاند و تصویر وایدتر و بهتری را ثبت کرد .
فناوری های بکار رفته در دوربین تحت شبکه هایک ویژن مدل DS-2CD2043G0-I
اولین فناوری که در این دوربین به کار رفته است AGC است ، این فناوری زمانی که نور محیط کم باشد و تصویر خروجی یک تصویر ضعیف و کدر باشد نور ضعیف و کدر را با کمک فرکانسهای نور تبدیل به یک تصویر شفاف میکند این فناوری در دوربین های نسل جدید مگاپیکسلی پدیدار شد .
فناوری بعدی TVL است این فناوری برای ثبت تصاویر با جزئیات بیشتر به وجو آمد که با یک عدد نشان می دهد هر چه این عدد بیشتر باشد تصاویر با جزئیات بیشتری به ثبت میرسد .
زمانی که نورهای محیطی به صورت غیر متوازن از لنز عبور میکند و یک طیف رنگی غیر واقعی تشکیل می شود فناوری AWB وارد عمل میشود این فناوری با حذف نور های غیر واقعی از تصویر و و بالانس رنگ تصویر ، رنگی متعادل نسبت به تصویر واقعی تولید میکند .
بعضی مواقع در جاهایی اختلاف سطح نور بسیار زیاد میشود مانند زمانی که دوربین مداربسته را در جایی نصب می کنید که یک قسمت تصویر تاریک مطلق و در قسمت دیگر نور شدید خورشید در تصویر وجود دارد برای همسان کردن این اختلاف سطح از فناوری BLC استفاده می شود .
امروزه تمام این تصاویر مداربسته ثبت شده را بدون نویز در صفحات نمایش مشاهده میکنیم این تصویرها به خودی خود بدون نویز نیستند قبل از اینکه این تصاویر برای دستگاه ارسال شود از خطوط پردازش سیگنال عبور میکند و تمامی نویز های تصویر را حذف میکند .
قاعدتاً انتظار داریم که دوربین هایی که نصب میکنیم در شب و در تاریکی مطلق هم تصاویر را ضبط کنند این کار با کمک فناوری ICR امکان پذیر است این فناوری زمانی که در شب نور مرئی بسیار ضعیف و کم میشود با ایجاد کردن نور مرئی در محیط با کمک مادون قرمز سعی در جبران میزان نور مرئی را دارد تا تصویر همانند روز به ثبت برسد اما این فناوری نمی تواند شدت نور را تنظیم کند و اگر لامپی در نزدیکی دوربین باشد میزان شدت نور را نمی توان کنترل کرد و یک تصویری که فقط یک لامپ را نشان میدهد را به ثبت میرساند برای کنترل شدت نور از فناوری smart ir کمک گرفته شد تا کمبود فناوریهایی ICR را جبران کند .