پنل دزدگیر سیم کارتی آنیک مدل A570
دزدگیر سیم کارتی آنیک مدل A570 قابلیت تنظیم مدت زمان آژیر تا 10 تا 400 ثانیه را دارد و از دو خروجی با قابلیت کنترل پیام کوتاه و تماس صوتی برخوردار است. این دزدگیر سیم کارتی در بازار دوربین مداربسته و تجهیزات حفاظتی با بدنه ی مقاوم و رنگ سفید به فروش می رسد.
دزدگیر آنیک از قابلیت برنامه ریزی و کنترل دستگاه از طریق نرم افزار اندروید و IOS بهره می برد. ارسال شماره کیپد و شماره کاربر در گزارش گیری محرمانه،ارسال نام زون و شماره چشم بی سیم در پیام آلارم، کنترل آسان دستگاه از طریق تماس (سخنگو)، ارسال پیام کوتاه فارسی، نام گذاری ریموت ها و استفاده از ماژول Quectel از دیگر ویژگی های این دزدگیر می باشد.
دزدگیر آنیک مدل A570 سطح امنیت سیستم را تنظیم می کند و از قابلیت اتصال اکسپندر جهت افزایش تعداد زون باسیم نیز بهره می برد. قابلیت تماس در این مدل از طریق سیم کارت و خط ثابت می باشد و جهت افزایش برد ریموت از اتصال گیرنده سیم دار RXD بهره می برد.
یک زون بی سیم با 20 کد متفاوت و قابلیت ست کردن روی زون های مختلف فعال می شود و در آنتن دهی سیم کارت از بالاترین کیفیت طراحی برخوردار است.
مشخصات فنی دزدگیر سیم کارتی آنیک A570 :
- قابلیت اتصال سیم کارت : دو عدد
- تعداد شماره تلفن قابل ذخیره سازی : 30 عدد
- زون ها : 4 عدد باسیم و 1 عدد بیسیم
- قابلیت تماس : از طریق سیم کارت و خط ثابت
- ارسال پیام کوتاه : دارد
- زمان صدای آلارم : قابل تنظیم میان 10 تا 400 ثانیه
- ضبط صدا : تا 25 ثانیه
- نرم افزار : اندروید
- سایر مشخصات :
- قابلیت اتصال به کیپد
- چهار زون با سیم و یک زون بی سیم
- گزارش قطع و وصل برق و قطع خط تلفن
- نامگذاری هر زون بصورت مجزا فارسی و انگلیسی
- ارسال نام زون و شماره چشم بی سیم در پیام آلارم
- قابلیت برنامه ریزی دستگاه از طریق پیام کوتاه
- قابلیت ارسال پیام کوتاه فارسی
- گزارش گیری ورود و خروج محرمانه
- شماره گذاری ریموت ها
- ارسال شماره ریموت در گزارش گیری محرمانه
- دو خروجی قابل کنترل با پیام کوتاه و تماس صوتی
- قابلیت برنامه ریزی و کنترل دستگاه از طریق نرم افزار اندروید و IOS
- تماس از طریق سیم کارت و خط تلفن
- امکان فعال و غیر فعال کردن دزدگیر از طریق پیام کوتاه، تماس و نرم افزار اندروید
طرز وصل کردن سیم های دستگاه دزدگیر
معمولاً در اکثر دزدگیرها از جعبه اصلی که مدار دزدگیر در آن قرار دارد، مجموعاً هشت سیم خارج میشود.
چهار سیم برای چشم نوری فروسرخ (حسگر نوری) خارج میشود که دو سیم از این چهار سیم مربوط به ولتاژ مثبت و منفی ۱۲ ولت تغذیه چشم فروسرخ و دو سیم دیگر مربوط به نقطه رله چشم میباشد که در هنگام تحریک، این دو سیم به یکدیگر وصل میشود.
حال اگر تعداد چشم ها بیشتر شود، باز هم همین چهار سیم خارج میشود که از مثبت و منفی به تک تک چشمها، ولتاژ رسیده و دو سیم دیگر به بقیه چشمها که دو پایه آنها با دو پایه دیگر چشمها بطور سری قرار گرفته میشوند، متصل میگردد و همچنین دو سیم از مدار دزدگیر به ولتاژ ۲۲۰ ولت برق شهر وصل میشود و دو سیم دیگر جهت وصل شدن به بلندگو خارج میشود.
ولی اکثر چشمی های امروزی ۶ سیم هستند که دو سیم برای برق چشمی که ۱۲ ولت dc است.
دو سیم جهت اعلام وضعیت بین چشمی و دستگاه مرکزی که normally close است و دو سیم دیگر برای tamper قرار داده شده است به منظور خرابکاری روی سیم یا بریدن آن حتی در هنگامی که دستگاه غیر فعال است.
باتری تغذیه
یک باتری ۱۲ ولتی اسیدی که معمولاً در جعبه دزدگیر قرارداده می شود و در صورت قطع برق یا خرابکاری احتمالی در سیمهای برق ورودی سیستم را معمولاً تا ۴۸ ساعت تغذیه می کند.
مرکزآلارم (Alarm Center)
به مرکزی اطلاق می گردد که باهدف تجمیع، پایش و پالایش آلارم های ارسالی از سوی تجهیزات اعلان سرقت اصناف، فروشگاه ها و اماکن تجاری و مسکونی ایجاد شده است.
در این مرکز علاوه بر آلارم های اعلان سرقت انواع آلارم های اورژانس پزشکی و آتش نشانی را نیز میتوان نگهداری نمود.
امروزه در جهان با گسترش شهر نشینی و توسعه صنعتی ، جرائم نیز متنوع و پیچیده شده اند و متناسب با آن روش های پیشگیری و مقابله با جرائم نیز تغییرات و پیشرفتهای بسیاری داشته اند.
یکی از روشهای تکنیکی و فنی در مبحث مهندسی سیستمهای حفاظتی (Security Engineering) و تکنولوژی حفاظتی (Security Technology) که با توسعه و پیشرفت IT در صنعت سیستمهای حفاظتی شکل گرفت مراکز کنترل حفاظتی (Security Central Station) میباشد.